• U hoeft enkel te verhuizen

    CasaVista doet de rest

 

 

Welkom bij CasaVista,
uw vastgoedmakelaar in Geraardsbergen en Gent

 

Hebt u een woning te koop? Of bent u ernaar op zoek

Stel dat u er helemaal alleen voor zou staan… Dan staat er u heel wat te wachten. Verkopen is méér dan alleen maar een bordje “te koop” plaatsen. En een huis of bouwgrond kopen doe je ook niet in een oogwenk.

Hoe krijgt u dat allemaal georganiseerd? En dan is er nog het uitgebreide administratieve dossier. Duizelt het u voor de ogen?

Dan hebben wij goed nieuws voor u: u hoeft het niet alleen te doen! Wij begeleiden u bij het volledige traject: we meten en schatten, informeren, organiseren, adviseren, promoten, onderhandelen over een correcte prijs, verzamelen en behandelen alle verplichte en nuttige documenten… Kortom, wij nemen de rompslomp uit uw handen. En u krijgt er onze ervaring bij.

Wij doen graag voor u waar we goed in zijn. Zodat u met een gerust hart en met een tevreden gevoel uw eigendom kan overlaten of een nieuwe stek vindt. Wij helpen u bij uw koop- of verkoopplannen, u beslist!

 

Onze missie? Een zorgeloze, efficiënte en succesvolle vastgoedtransactie.

 

Vergeet ook niet om even onze bedrijfsfilm te bekijken hieronder.

Betreffende COVID-19 vindt u  interessante info op onze subpagina "COVID-19"

 

ONZE 6 PRINCIPES :

Deskundig advies en begeleiding

Als gediplomeerde vastgoedmakelaars scholen we ons voortdurend bij. Om mee te zijn en mee te blijven. En zelfs steeds een stapje vóór te zijn. We kennen de regio als onze broekzak, en we houden onze ogen wijd open en onze aandacht scherp. We zijn méé met de nieuwste evoluties of trends op de vastgoedmarkt. Door jarenlange ervaring hebben we een loepzuiver inzicht in de sector. U mag van ons dan ook een professioneel advies en een grondige, gespecialiseerde begeleiding verwachten.

Persoonlijke en lokale aanpak

CasaVista is een kleinschalig kantoor met zeer goede kennis van de regio. We houden van een persoonlijk contact, en leveren graag een service op uw maat. Uw belangen worden gerespecteerd en u wordt persoonlijk begeleid in het nemen van een juiste beslissing. 

Gratis én accurate waardebepaling

Meten is weten. Onze gratis online schattingstool is een goed begin, maar alleen een daaropvolgend plaatsbezoek van de makelaar zorgt voor een uitvoerige, deskundige waardebepaling. Hoe? Door alle mogelijke meetbare én niet-meetbare parameters in rekening te brengen. Door eerlijk ook de eventuele minpunten te noteren, maar te focussen op de “plussen” die waarde toevoegen aan een eigendom. Geen nattevingerwerk bij CasaVista. Onze waardebepaling is gefundeerd, correct en realistisch, maar blijft te allen tijde een advies. 

Groot bereik aan potentiële kopers

We zoeken doelgericht naar geïnteresseerde kandidaten. Onze aanpak? Een uitnodigende beschrijving en professionele foto’s van het pand, promotie binnen ons eigen uitgebreide netwerk, efficiënte publiciteit via alle relevante media, en een goed zichtbaar 'te koop' uithangbord. Ons doel? De juiste koper met de juiste verkoper in verbinding brengen. Met minder zijn we niet tevreden. U ook niet toch?

Correcte en volledige informatieverstrekking

We maken een erezaak van transparantie en eerlijkheid. We informeren u regelmatig, grondig en correct. Geen verrassingen, geen misleiding. Daarnaast zorgen we voor alle nodige opzoekingen om aan de wettelijke informatieplicht te voldoen. Zodat u zich ook daar geen zorgen hoeft over te maken. U bent onze klant, wij staan tot úw dienst. 

Eerlijke commissie

Een deskundige waardebepaling, brede publiciteit, een correct en volledig administratief dossier, organisatie, planning, onderhandelingen, … we nemen het hele traject voor u in handen. We informeren en adviseren, u beslist, en wij voeren uit. En u heeft verder geen zorgen, geen tijdverlies, geen gepieker… Daartegenover staat een eerlijke commissie: loon volgens werk, én pas betaalbaar bij het verlijden van de notariële akte. Zolang uw eigendom niet verkocht is, bent u ons geen euro schuldig.

Project in de kijker

Viane, Edingseweg 537

Assistentiewoningen te VIANE

PRESTIGIEUZE ASSISTENTIE APPARTEMENTEN IN HET LANDELIJKE VIANE OP DE AS GERAARDSBERGEN-EDINGEN. Het nieuwbouw zorgproject ligt in het groene Viane naast de Sint-Amanduskerk en bestaat uit erkende assistentiewoningen in appartementvorm (MET PARKING )die voldoen aan alle hedendaagse comfort : drempelluw, brede deuren, antislipvloer, handgrepen, overdekt terras. Uitermate geschikt voor de zelfstandige 65-plusser. Nog 4 appartementen beschikbaar van de 17. Gezellige en lichtrijke gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op de impressionante binnentuin. Huiselijke sfeer met sociale activiteiten, een tas koffie en een gezellige babbel. De bewoner betaalt een woonvergoeding bestaande uit gedeelte voor de bewoning (enkel indien huurder) en een gedeelte voor de services (indien eigenaar). Meer info over de mogelijk services bij de beheersinstantie. Als BEWONER de oplossing om rustig op rust te gaan. Als INVESTEERDER de oplossing om rendabel een rendement te krijgen.

meer info

Klantengetuigenissen