Vastgoedplannen?

Profiteer van de ervaring en expertise van CasaVista!

(*) makelaar (def.) =  
1. de tussenpersoon in de handel, zowel van roerende als onroerende goederen.
2. een vertikale balk in een dakconstructie tussen nok en hanenbalk
Bron : https://nl.wiktionary.org/wiki/makelaar

CasaVista Vastgoedkantoor is een kleinschalig vastgoedkantoor werkzaam te GERAARDSBERGEN en GENT. Onze activiteit is het BEMIDDELEN in huur- en koopdossiers. Bent u eigenaar, koper of huurder...uw belangen worden door ons serieus genomen. Als makelaar (*) zijn wij het verbindingsstuk tussen de partijen.

Zaakvoerder Cedric is intussen bekend voor zijn zeer eigentijdse en persoonlijke aanpak van uw dossier: zie AANPAK verderop de site.

De naam CasaVista is ontstaan vanuit de passie van Cedric voor Italië en bestaat uit 2 woorden : Casa (huis) en Vista (gezien). Oorspronkelijk waren er ook vastgoedactiviteiten in Italië maar om praktische en organisatorische reden werd dit stopgezet.

De passie is echter gebleven... 😉

 

De zaakvoerder ZELF op het terrein...

Zaakvoerder Cedric VANDEN BOSSCHE is licentiaat in de Handels-en Financiële Wetenschappen, optierichting Fiscaliteit, en adviseert u naast het vastgoedtechnische ook over de fiscale en juridische kant van de zaak. Hij is erkend VASTGOEDMAKELAAR (BIV503675) en volgde een opleiding aan UGent voor GERECHTSDESKUNDIGE. Hij beschikt dus over een uitgebreid pakket ervaring en vakkennis.

Hij ontmoet u graag  op afspraak in het kantoor te Geraardsbergen of bij u thuis voor een eerste gesprek om samen te ontdekken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen...GEEN RESULTAAT ZONDER EEN GRONDIGE VOORBEREIDING !

Cedric Vanden Bossche is vastgoedmakelaar erkend door de toezichthoudende autoriteit BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) met het nummer BIV503675. Hij verklaart te handelen volgens hun deontologie en plichtenleer, vastgelegd in het K.B. van 6 september 1993, waarvan u hier een link vindt.

Het kantoor ...

Geraardsbergen

Het kantoor bevindt zich in het handelscentrum, vlakbij de Markt. U bent er welkom tijdens de openingsuren of op afspraak. Het is de draaischijf van de firma waar de medewerksters  Armine & Lilit u graag verwelkomen. Beide dames zijn van Armeense afkomst en staan onder meer in voor het onthaal, telefonie, regelen afspraken, voorbereiden huurcontracten en compromissen, opstarten verkoopdossiers... Een zware dagtaak waarmee ze de zaakvoerder en betrokken partijen enorm ondersteunt.

Gent :

Al ruim een decennium zijn we ook actief te Gent. Voorlopig nog zonder kantoor maar er zijn plannen daaromtrent. We houden u hier op de hoogte. Momenteel zijn we 2 à 3 per week aanwezig voor bezoeken van vooral tekoopstellingen in de randgebieden Muide, Rabot, Dampoort, Ledeberg...